Landningssida (svenska)

目次
Om den här webbplatsen

Denna webbplats “まめぶろ” syftar till att tillhandahålla webbplatser som ger användbar information för både japanska och utländska människor i Japan.

 

Till exempel när jag reser till Japan från utlandet, när jag studerar japanska saker, gör jag den här webbplatsen till nytta. Även när jag är i trubbel i Japan vill jag förmedla nödvändig information och japansk kultur etc.

 

©まめぶろ

Jag kommer kort introducera hur man använder den här webbplatsen.

 

Ovanstående bild är den bästa bilden på den här sidan, det finns en nationell flagga på vänster sida. Om du klickar på den flaggan kan du använda “google translation” för att konvertera tecknen på den här sidan till varje lands språk. När du väl har bestämt ditt språk kan du använda det här språket för att bläddra på den här sidan på alla sidor.

 

Först och främst, konvertera det till lättlästa språk och besök sedan den här sidan.

 

Eftersom alla de ursprungliga bokstäverna och meningarna är skrivna på japanska kan det finnas delar som inte är korrekt uttryckta vid översättning / konvertering. För detaljer om google översättning, vänligen klicka här.

 

Nästa kommer jag att presentera om “logotyp” på den här webbplatsen.

 

Följande rosa tecken är skrivna i japanska hiragana och namnet på denna webbplats är “Ma-me-bu-ro”. (Uttalande: mameburo)

©まめぶろ

Landningssida för varje språk

Nedan är innehållet i länkdestinationen detsamma. Den här sidan översatte denna “målsida” till varje lands språk.

 

Japansk målsida:

https://miura-sora.com/landing_page_jp/

※Den bygger på språkkoden [ISO 639-1].