Landingspagina (Nederlands)

目次
Over deze site

Deze website “まめぶろ” is bedoeld om sites te bieden die nuttige informatie bieden voor zowel Japanse als overzeese mensen in Japan.

 

Wanneer ik bijvoorbeeld vanuit het buitenland naar Japan reis, wanneer ik Japanse dingen studeer, maak ik deze site nuttig. Ook als ik in moeilijkheden in Japan ben, wil ik de nodige informatie en de Japanse cultuur enz. Overbrengen.

 

©まめぶろ

Ik zal in het kort introduceren hoe deze site te gebruiken.

 

De bovenstaande afbeelding is de bovenste afbeelding van deze site, er is een nationale vlag aan de linkerkant. Als u op die vlag klikt, kunt u “google vertaling” gebruiken om de tekens van deze site naar de taal van elk land te converteren. Nadat u uw taal hebt bepaald, kunt u deze taal gebruiken om op alle pagina’s door deze site te bladeren.

 

Om te beginnen, converteer het naar gemakkelijk te lezen talen en bezoek vervolgens deze site.

 

Omdat alle originele letters en zinnen in het Japans zijn geschreven, kunnen er delen zijn die niet correct worden uitgedrukt tijdens het vertalen / converteren. Klik hier voor meer informatie over Google Vertalingen.

 

Vervolgens zal ik het “logo” van deze site voorstellen.

 

De volgende roze karakters zijn geschreven in Japanse hiragana en de naam van deze site is “Ma-Me-bu-ro”. (Uitspraak: mameburo)

©まめぶろ

Bestemmingspagina van elke taal

Hieronder is de inhoud van de linkbestemming hetzelfde. Deze pagina vertaalde deze “landingspagina” in de taal van elk land.

 

Japanse landingspagina:

https://miura-sora.com/landing_page_jp/

※Dit is gebaseerd op de taalcode [ISO 639-1].